Konu Detayları
  • 14 Oy - 2.79 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
« Önceki Konu Sonraki »
Digg this Post! Add Post to del.icio.us Bookmark Post in Technorati Furl this Post! Add blinklist Stumble

Sponsor Reklamlar
Veterinarium reklam ve sponsorları=
VETERİNER HEKİMLİK VE FAKÜLTELERLE İLGİLİ SORULARINIZ ?
Kullanıcı Üye grubundadır
fadime88, 05-07-2009 23:30:34 PM Tarihinde Demiş ki
merba ben laborant ve veterinerlik açıköğretim fakültesine gidip ordanda dikey geçişle veterinerlik normal üniversiteye geçmek istiyorum.dikey geçiş sınavları zormu böle bişi deneyen oldumu aranızda bana yardımcı olurmusunuz lütfennn
Alıntı

Kullanıcı Ankara Üni. Takımı grubundadır
m_bostancii, 18-07-2009 12:00:03 PM Tarihinde Demiş ki
Arkadaşlar mrb ben dikey geçiş sınavıyla ankara üniv veteriner fakültesine yerleştim ve bi aksilik olmazsa bu sene mezunum:)dikey geçiş sınavı gayet kolay bi sınavdır matematik ve türkçe tabanı olan arkadaşlar rahatlıkla yapabilirler.Ama busene ankara üniversitesi kontejan açmamış bildiğim kadarıyla ve kontenjan sayılarıda baya bi azalmış.Ankara üniversitesi yerine afyon kocatepe üniversitesini tercih etmenizi tavsiye ederim.Çünkü intibak olmasına rağmen çoğu derslerden öğrenciler muaf ediliyormuş ve hocaların yaklaşımı sınavlarda biraz daha ılımlıymış.Ankara üniversitesinde sadece türkdili,tarih ve ingilizcenin tek döneminden muaf olunuo tek avantajıda intibaktan atılcam stresi yokSmile ki ben gezerim tozarım okulumu 7-8 senede bitiririm diosanız ankara üni yazabilirsinizBig GrinD yardımım olduysa ne mutlu bana çünkü az strese girmemiştim dgs konusunda.. dip not:kesinlikle ankara üni veterinerliğe gelmeyinGülme))
Alıntı

Kullanıcı Üye grubundadır
dalikartal, 31-07-2009 15:11:04 PM Tarihinde Demiş ki
abartma mehmet o kadar da zor değil okuması
Alıntı

Veterinerhekimiz.com Konu Araçları - VETERİNER HEKİMLİK VE FAKÜLTELERLE İLGİLİ SORULARINIZ ? Konusu
MyBBDestek Konu Etiketleri Etiketler
MyBBDestek Konu Linki Konu Linki
MyBBDestek Konu BBCode BBCode
MyBBDestek Konu HTML Kodu HTML Kodu